Dag 1: Aangekomen in Lissabon

Nan een prima vlucht per KLM, die ik grotendeels slapend doorbracht en een kort tochtje door de stad, zit ik number in de jeugdherberg waar ik een kamer voor mezelf alleen heb. Straks de stad in voor een wandelingetje. Vanavond via de Av. de Libertad naarderbos zee gelopen. Onderweg was er in het Parque Eduardo VII een boekenmarkt waar boekhandels hundred waren verkochten. Gebakken vis met sla gegeten bij Tronco, Rua Porto de S. Antonio. Een eenvoudig lokaal tentje zonder pretenties. Maar prima eten. Op de terugweg werd mijn naam geroepen. En wien stonden daar opeens? Peter en Laetitia! Tijdens hun avondeten bij gezeten en bijgepraat. Morgen vroeg gaan zero weer terug. Morgen ga ik de stad verder verkennen. Mijn fotos staan op www.flickr.com/photos/golf1025 het lukt me niet omit ze bij elk bericht test plaatsen.i