Laatste dag in Lissabon: this was the easy part

Vandaag is m’n laatste dag in. Lissabon. Nog even een paar fietssokken gekocht en eenwat grotere fles douchegel. Morgen steek ik eerst met de pont de Taag over. In het plaatsje Montijo begint het fietsen echt. Mijn doel is Montemor-o-Novo, 80km verderop. Ben benieuwd of ik dat haal want het begint hier al aardig warm te worden. Anderd stop ik wat eerder in Vendas Novas. Ben ook nog even in de galerie geweest waar sieraden van Sylvia worden verkocht. En ook heb ik een ritje gemaakt in zo’n antiek trammetje. Vanavond gegeten in ht zelfde restaurant als de eerste avond. Maar nu stokvis (bacalhau) met aardappel en broccoli. Nu zit tegenover de jeugdherberg met een halve fles witte wijn om te vieren? dat het echt gaat beginnen. ’t is wel erg warm: aan het eind van de middag nog 30 graden. Dus morgen maar vroeg op stap…