Lissabon – Madrid, mei/juni 2010: De route

Dankzij een handig hulpmiddel dat ik ontdekte, Bikemap, kan ik een globale route plannen. Met de + / – knoppen kun je in- en uitzoomen op de kaart. Als je met de muis in het kader met het hoogteprofiel beweegt, zie je hoe hoog een bepaalde plek op de route is en hoeveel km je klimt of daalt. De route ziet er zo uit: de reis begint met een verblijf van vier dagen in Lissabon. Na een oversteek met de veerpont begint het eigenlijke fietsen in Montijo. In dertien dagen hoop ik San Lorenzo El Escorial te bereiken. Het laatste stukje naar Madrid gaat met de trein. In Madrid blijf ik nog vier dagen voor ik met KLM terugvlieg naar Amsterdam


Fiets route 422100 – powered by Bikemap 

Wil je via e-mail op de hoogte blijven zodra een nieuw bericht is geplaatst, abonneer je dan door op onderstaande link te klikken. Om berichten te ontvangen hoef je je slechts een keer aan te melden:

Abonneer me op deze site via Email