Vorden

We stappen uitgerust en ontspannen om half tien op de fiets. Het is rustig weer, windstil en de temperatuur is aangenaam. Ideale omstandigheden voor de etappe van 55 kilometer naar Vorden.

De eerste etappe is via Nieuwegein en langs het jaagpad bij Odijk – verboden voor fietsers, maar dat zagen we toen het al te laat was- naar het treinstation Driebergen-Zeist. Onderweg stopten we voor koffie en verse appeltaart (met slagroom).

List   

Information
Click following button or element on the map to see information about it.
Lf Hiker | E.Pointal contributor

NO NAMED GPX   

Profile

50 100 150 200 5 10 15 Distance (km) Elevation (m)
No data elevation
Name: No data
Distance: No data
Minimum elevation: No data
Maximum elevation: No data
Elevation gain: No data
Elevation loss: No data
Duration: No data

In Zeist namen we de intercity naar Arnhem en vervolgens de Sprinter naar Dieren aan de IJssel. Via een klein pontje staken we de rivier over en fietsten op ons gemak richting Vorden, onze eerste  stop bij een adres van een lid van Vrienden op de Fiets (www.tekenpraktijkhetkleineveld.nl)

[osm_map_v3 map_center=”52.093,6.201″ zoom=”11″ width=”100%” height=”450″ file_list=”../../../../wp-content/uploads/2017/08/VordenA.gpx” file_color_list=”blue”]
Na de ontvangst door onze gastvrouw, zijn we weer richting het centrum van Vorden gefietst om bij de Chinees wat te gaan eten.

Voldaan en moe van deze eerste reisdag zoeken we de rust van onze slaapkamer.