Madrid (3/4 juni) – een geweldige afsluiting

image

image

image

Op mijn laatste avond woon ik in Casapatas een flamenco-avond bij. Mijn verwachtingen zijn hooggespannen, want na de gruppo Amistad ben ik het nodige gewend. De avond begint met het avondeten. Sopa Castillana vooraf en twee spiesjes met gegrild varkensvlees met salade als hoofdgerecht. Het eten doet qua kwaliteit niet onder voor Sanabresa, maar is wel wat duurder. Vul het aan met een fles witte wijn van het huis en water. Toe joghurt met suiker rn cafè solo. De wijn gaat mee als de voorstelling begint. Eén danseres, een danser en een begeleidingsgroep met ondermeef twee zangers. Het gezelschap performt authentiek met veel energie en plezier. En dat weet het publiek zeer te waarderen. Na een wervelende voorstelling keer ik even na twaalven terub naar het hostal voor mijn laatste nacht in Madrid.