Woensdag, 29 juli 2009

Van:Paga Naar: Paga
ODO: 0,0 km Dag: 0,0 km Avg: o km/h Temp: 30 0C
Max Climb %: Avg Climb%: Max Alti: 0m Tot Alti:

De hele nacht redelijk goed geslagen en na lang op bed te hebben gelegen, om 9.00 uur opgestaan en in de mandi afgespoeld. Verder de hele dag geluierd.Over het ontbijt, een paar gebakken pannekoekjes met paarse inhoud (betul-noot?) doe ik bijna de hele ochtend. De eetlust is er nog steeds niet en ik voel me behoorlijk lusteloos. Ik speel met de gedachte morgen met de bus naar Moni te gaan, ook ca. 50 km met meer klimmen, maar wacht nog even af of niet toch met de fiets zal gaan. Ik ben bang dat als het gebrek aan eetlust blijft aanhouden ik verwzwakt raak en dat ten koste gaat van de nodige energie voor het fietsen. We zullen zien wat de dag van morgen brengt. Het avondeten nasi goreng gaat er nu gelukig zonder bier, maar met thee goed in. Bijna precies om 6 uur ’s avonds is het donker. Ik eet op het balkon van mijn hutje, helaas in het licht van een walmende olielamp. Het is 20.00 uur als ik ga slapen. Het wordt een onrustige nacht. Een voor mij vreemd fenomeen: de zee brult woest alsof er een orkaan staat, in mijn hutje op 30 stappen van het strand. Op het land is het echter volkomen windstil! Tijdens de nacht word ik regelmatig wakker. De wekker staat ingesteld op 6.00 uur want ik wil poberen naar Moni te fietsen.